Із зали засідань Президії НАН України (4 травня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 4 травня 2022 року розглядалися такі питання: цінки соціально-психологічного стану населення України в умовах війни (доповідачі — доктор соціологічних наук С.С. Дембіцький і член- кореспондент НАПН України М.М. Слюсаревський); про підсумки виконання науково-технічних проєктів установ НАН України у 2021 році (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.