Структура і властивості полімерних мембран на основі напіввзаємопроникних полімерних сіток - Бровко, О.О.; Сергеєва, Т.А.; Гончарова, Л.А.; Штомпель, В.І.; Кочетов, О.О.; Сергеєва, Л.М.; Єльська, Г.В. (Украинский химический журнал, 2006)
За допомогою методів динамічного механічного термічного аналізу і рентгеноструктурного аналізу досліджено в’язкопружні властивості та мікрофазову структуру сформованих на основі напів-ВПС водопроникних полімерних мембран. Проведено їхній якісний та кількісний аналізи. Встановлено взаємозв’язок між рівнем гетерогенності отриманих полімерних мембран та їхньою проникністю.