Сесія Загальних зборів Національної академії наук України (15 червня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
15 червня 2022 року відбулася сесія Загальних зборів Національної академії наук України, під час якої було розглянуто підсумки діяльності НАН України у 2021 році та першому півріччі 2022 року, а також обговорено основні завдання наступного періоду.