Із зали засідань Президії НАН України (11 травня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 11 травня 2022 року розглядалися такі питання: про наукові космічні дослідження в Україні (доповідач — академік НАН України Я.С. Яцків); проблеми збереження та ефективного використання якісних підземних вод у контексті водної безпеки України (доповідач — академік НАН України В.М. Шестопалов); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.