Діалектна фраземіка у "Словарі української мови" Б. Грінченка - Коваленко, Н.Д. (Лексикографічний бюлетень, 2013)
«Словарь української мови», співукладачем, упорядником і редактором якого був Б. Грінченко, – визначна лексикографічна праця, до якої долучили ся фольклористи, етнографи, письменники, мовознавці того часу. Науковці високо оцінили «Словарь…» за обсягом лексичного та фразеологічного ма теріалу, використанням джерел до ілюстративного матеріалу, точністю до‑ кументації та опису семантики мовних одиниць.