Невідомий словник рим, укладений В.В. Лутковським - Мовчун, Л.В. (Лексикографічний бюлетень, 2014)
Метою нашого дослідження є висвітлення невідомої сторінки історії української римографії та введення в науковий обіг одного з виявлених нами неопублікованого словника рим І. П. Котляревського, укладеного в 1969 р. В. В. Лутковським, а також повернення його імені в історію науки.