Словник лексико-словотвірних інновацій - Балог, В.О. (Лексикографічний бюлетень, 2014)
Рецензія на словник: А. Нелюба, Є. Редько. Лексико-словотвірні інновації. 2012–2013: Словник / Загальна редакція А. Нелюби. — Х.: Харківське історико-філологічне товариство, 2014.