Позначка "совєтизм" у "Практичному словнику синонімів української мови" С. Караванського - Ренчка, І. (Лексикографічний бюлетень, 2015)
Мета пропонованої статті – виявити склад лексичних одиниць, позначених у «Практичному словнику синонімів української мови» С. Караванського (далі – ПССУМ-5) ремаркою «совєтизм», систематизувати їх та окреслити особливості їхнього функціонування в українській мові.