До 90-річчя Андрія Андрійовича Бурячка - Тименко, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2015)
24 серпня 2015 року виповнилося б 90 років з дня народження знаного українського мовознавця Андрія Бурячка – колишнього працівника відділу лексикології та лексикографії Інституту мовознавства ім. О. О. Потебні НАН України, з 1991 року – провідного наукового співробітника Інституту української мови НАН України.