Служіння слову. Життєвий і професійний шлях лексикографа й фразеолога В. М. Білоноженко - Цимбалюк-Скопненко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2015)
Віра Максимівна Білоноженко – відомий лексикограф, фразеограф і фразеолог, яка своїм доробком незмірно збагатила вітчизняну фразеологію та словникарство, доклавши багато щирої праці, гострого розуму й ретельності до найпомітніших здобутків вітчизняної філологічної школи.