Робоча інструкція до виписування матеріалів для лексичної картотеки Інституту мовознавства ім. О. О. Потебні АН УРСР (Лексикографічний бюлетень, 2016)
До друку за рукописом 1961 року (нз/150 №35002) з архіву картотеки відділу лексикології та лексикографії Інституту української мови НАН України підготували О.М. Тищенко та А. І. Ребрина (відтворено за правописом оригіналу; розрядку замінено на курсив).