Національно-культурне будівництво 20-х рр. в Криму - Бикова, Т.Б. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2013)
У статті розглядається питання вирішення більшовицьким урядом питань національно-культурного будівництва в Криму у 20-х роках. Особливу увагу приділено висвітленню етапів боротьби між членами кримського обкому за укріплення особистої влади.