Православне військове духовенство: відносини з владою на перехресті епох - Євсєєва, Т.М. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2013)
У нарисі аналізуються особливості пастирського служіння православного військового духовенства у контексті відносин держава — церква — суспільство.