Рецензія на книгу Соколова Д.В. «Таврида, обагрённая кровью. Большевизация Крыма и Черноморского флота в марте 1917 — мае 1918 г.» (Москва, Посев, 2013. — 272 с.) - Бикова, Т.Б. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2013)
У даній рецензії робиться аналіз монографії Д. Соколова, присвячений проблемам історії Криму періоду революції, вивченню жахів першої хвилі «червоного терору», котра панувала на території півострову наприкінці 1917 — на початку 1918 рр.