Підготовка виборів до Всеросійських Установчих зборів в 1917 р. в Подільській губернії - Зенич, І.В. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2015)
У статті на основі архівних документів і матеріалів місцевої преси розкриваються основні етапи підготовки виборів до Всеросійських установчих зборів у Подільському виборчому окрузі в 1917 р.