Альтернативна хімічна енергетика. Об’єднана сесія наукових рад з проблем "Неорганічна хімія" та "Електрохімія" НАН України - Коваль, Л.Б.; Глущак, Т.С. (Украинский химический журнал, 2006)
11—15 вересня 2006 року за ініціативою академіка С.В. Волкова (Інститут загальної та неорганічної хімії (ІЗНХ) ім. В.І.Вернадського НАН України) на базі Львівського національного університету ім. Івана Франка (ЛНУ) відбулась виїзна сесія наукових рад НАНУ з проблем "Неорганічна хімія" та "Електрохімія" за тематикою "Альтернативна хімічна енергетика" (АХЕ).