Про задачу вивозу і доставки вантажу з часовими вікнами - Атаманюк, А.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Розглянуто узагальнення задачі маршрутизації з часовими вікнами – задачу вивозу і доставки вантажу з часовими вікнами. Проводиться порівняльний аналіз таких методів розв’язання поставленої задачі як груповий генетичний алгоритм та евристика адаптивного пошуку відкритої області.