Чисельне розв’язання обернених нелінійних крайових задач на квазіконформні відображення для двозв’язних областей з вільними поверхнями - Бомба, А.Я.; Гаврилюк, В.І.; Пригорницький, Д.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Алгоритм чисельного розв’язання обернених нелінійних модельних задач на квазіконформні відображення для двозв’язних пористих деформівних обмежених еквіпотенціальними поверхнями та поверхнями течії середовищ за умов зворотнього впливу характеристик процесу на характеристики середовища модифіковано на випадки областей з вільними поверхнями.