Модифікація методу січних площин на випадок апроксимації компактнозначного відображення чебишовським підпростором з додатковим обмеженням - Гнатюк, В.О.; Гнатюк, Ю.В.; Гудима, У.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
В статті узагальнено метод січних площин на випадок задачі найкращої рівномірної апроксимації компактнозначного відображення чебишовським підпростором з додатковим обмеженням.