Апроксимація неперервного компактнозначного відображення чебишовським підпростором з додатковим обмеженням - Гудима, У.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
У статті встановлено теореми характеризації, єдиності екстремального елемента, співвідношення двоїстості та привило чебишовського альтернансу для задачі найкращої рівномірної апроксимації компактнозначного відображення чебишовським підпростором з додатковим обмеженням.