Обчислення невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора (Конторовича-Лєбєдєва)-Ейлера на полярній осі r ≥ R0 > 0 - Ленюк, М.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Методом порівняння розв’язку крайової задачі для системи диференціальних рівнянь Бесселя та Ейлера на полярній осі r ≥ R0 > 0 з однією точкою спряження, побудованого, з одного боку, методом функцій Коші, а, з другого боку, методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено поліпараметричну сім’ю невласних інтегралів за власними елементами відповідного гібридного диференціального оператора.