70-річчя академіка НАН України А.Ф. Попова (Украинский химический журнал, 2007)
14 березня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі фізико-органічної хімії і вуглехімії, доктору хімічних наук, професору, академіку Національної академії наук України Анатолію Федоровичу Попову.