Гібридне інтегральне перетворення типу Ейлера-Фур’є на полярній осі - Нікітіна, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2008)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Коші) запроваджено гібридне інтегральне перетворення типу Ейлера-Фур’є на полярній осі з однієї точкою спряження.