Вплив умов синтезу на термоелектричні властивості Tl₄TiS₄ - Севрюков, Д.В.; Сабов, М.Ю.; Переш, Є.Ю.; Галаговець, І.В.; Барчій, І.Є.; Беца, В.В. (Украинский химический журнал, 2007)
Запропоновано новий спосіб отримання синтезу Tl₄TiS₄, вивчено вплив технологічних умов синтезу на термоелектричні властивості Tl₄TiS₄. Встановлено, що оптимізація умов синтезу звужує інтервал максимальних додатних значень коефіцієнту термо-ЕРС на 60 градусів та зменшує температуру зміни знаку коефіцієнту термо-ЕРС. Негативний ефект зменшення робочого інтервалу температур компенсується вищими значеннями коефіцієнту термо-ЕРС у діапазоні температур 400—470 К.