Електрохімічні та фізико-неорганічні задачі енергетики, екології, економіки України і перспективи їх вирішення (виїзна сесія наукової ради НАН України з проблеми "Електрохімія") - Глущак, Т.С.; Коваль, Л.Б. (Украинский химический журнал, 2007)
10—14 вересня 2007 року в Алушті відбулася виїзна сесія, організаторами якої були наукова рада НАН України з проблеми “Електрохімія” (спільно з науковою радою НАН України з проблеми “Неорганічна хімія”), Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І.Вернадського НАН України (ІОНХ) та Національний технічний університет “ХПІ” (НТУ "ХПІ").