Особливості синтезу молекулярно-імпринтованих полімерів - Бойко, В.В.; Кобилінський, С.М.; Рябов, С.В.; Керча, Ю.Ю. (Украинский химический журнал, 2010)
Зроблено огляд науково-технічної літератури, що спрямований на визначення принципів та особливостей синтезу різних типів молекулярно-імпринтованих полімерів (МІП). Детально висвітлено умови одержання МІП при полімеризації в масі і наведено приклади синтезу МІП іншими способами — суспензійною, дисперсійною, преципітаційною полімеризацією тощо.