Золь–гель синтез плівок системи La₀.₇₇₅Sr₀.₂₂₅MnO₃ та їх властивості - Солопан, С.О.; В’юнов, О.І.; Білоус, А.Г. (Украинский химический журнал, 2010)
Показано можливість золь–гель синтезу плівок твердого розчину La₀.₇₇₅Sr₀.₂₂₅MnO₃ з використанням нейоногенної поверхнево-активної речовини та вивчено їх електрофізичні властивості. Встановлено, що одержані плівки характеризуються високими значеннями електрофізичних характеристик, зокрема величиною магніторезистивного ефекту MR ≥ 8 %.