Існування періодичних розв’язків системи диференціальних рівнянь з частинними похідними і лінійно перетвореними аргументами - Гром’як, М.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Доведено теореми існування неперервно-диференційованих та обмежених на R² розв’язків систем диференціальних рівнянь з частинними похідними і лінійно перетвореними аргументами.