Модифікація методу січних площин на випадок апроксимації компактнозначного відображення скінченновимірним підпростором з додатковим обмеженням, що задається системою замкнутих куль - Гудима, У.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
У статті узагальнено метод січних площин розв’язування задачі опуклого програмування на випадок задачі найкращої рівномірної апроксимації компактнозначного відображення скінченновимірним підпростором з додатковим обмеженням, що задається системою замкнутих куль.