Гібридне інтегральне перетворення типу Ейлера-Бесселя-Фур’є на полярній осі r ≥ R0 >0 - Ленюк, М.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2009)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Діріхле) запроваджено інтегральне перетворення, породжене на полярній осі r ≥ R0 > 0 з двома точками спряження гібридним диференціальним оператором Ейлера-Бесселя-Фур’є.