Структура і сорбційні властивості полімерних систем на основі пектину та поліетиленіміну - Кобилінський, С.М.; Штомпель, В.І.; Рябов, С.В.; Керча, Ю.Ю. (Украинский химический журнал, 2010)
Методами рентгеноструктурного аналізу та ІЧ-спектроскопії досліджено структуру та процеси структуроутворення в поліелектролітних комплексах на основі пектину та поліетиленіміну. Охарактеризовано також сорбційні властивості створених полімерних систем стосовно йонів Cu²⁺, Pb²⁺, Cd²⁺ у динамічному та статичному режимах.