Фазові рівноваги у системі SnSe₂—Tl₂SnSe₃—TlBiSe₂ - Козьма, А.А.; Барчій, І.Є.; Переш, Є.Ю.; Соломон, А.М.; Цигика, В.В. (Украинский химический журнал, 2010)
Методами диференційного термічного (ДТА), рентгенівського фазового (РФА) аналізів, з використанням математичного моделювання фазових рівноваг у багатокомпонентних системах на ЕОМ, досліджено характер фізико-хімічної взаємодії у квазіпотрійній системі SnSe₂—Tl₂SnSe₃—TlBiSe₂, побудовано відповідну просторову діаграму стану.