Наближення розривної функції за допомогою розривних сплайнів - Литвин, О.М.; Першина, Ю.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
У роботі пропонується метод наближення розривної функції однієї змінної за допомогою розривного сплайну, використовуючи метод мінімакса.