Пам’яті Мирона Онуфрійовича Лозинського (Украинский химический журнал, 2011)
19 січня 2011 року пішов із життя відомий вчений в області органічної хімії — хімії гетероциклічних сполук та хімії біологічно активних речовин, технології тонкого органічного синтезу, директор Інституту органічної хімії НАН України академік НАН України Мирон Онуфрійович Лозинський.