Гібридне інтегральне перетворення типу Лежандра–Бесселя–Фур'є на полярній осі із спектральним параметром в умовах спряження - Пилипюк, Т.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Коші) запроваджено гібридне інтегральне перетворення типу Лежандра–Бесселя–Фур'є на полярній осі з двома точками спряження в припущенні, що спектральний параметр бере участь в умовах спряження.