Об устойчивости решений динамических уравнений на основе функций разрывного типа - Бабенко, С.В.; Слынько, В.И. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Дослiджено стiйкiсть розв’язкiв динамiчних рiвнянь на часовiй шкалi за допомогою функцiй розривного типу. Встановлено новi достатнi умови стiйкостi та асимптотичної стiйкостi розв’язкiв динамiчних рiвнянь.