О расширениях симметрических квазидифференциальных операторов нечетного порядка - Горюнов, А.С.; Михайлец, В.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розглянуто квазiдиференцiальнi оператори непарного порядку, заданi на скiнченному iнтервалi. За допомогою канонiчних однорiдних крайових умов описано всi самоспряженi i максимальнi дисипативнi розширення мiнiмального квазiдиференцiального оператора в гiльбертовому просторi L2([a, b],C), а також його узагальненi резольвенти.