Перенесення початкової умови для рівняння теплопровідності - Копець, М.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Для рiвняння теплопровiдностi запропоновано алгоритм перенесення початкової умови. Цей алгоритм забезпечує стiйкiсть процедури перенесення початкової умови.