Із зали засідань Президії НАН України (8 червня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 8 червня 2022 року розглядалися такі питання: про підготовку видання багатотомної «Великої української енциклопедії» (доповідачі — академік НАН України В.М. Локтєв і доктор історичних наук А.М. Киридон); перспективи виробництва альтернативного автомобільного палива в Україні (доповідач — доктор технічних наук Г.В. Жук); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.