Із зали засідань Президії НАН України (29 червня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 29 червня 2022 року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — доктор юридичних наук В.К. Малолітнева, доктор хімічних наук В.Л. Демченко, кандидат філологічних наук В.С. Василенко); стан і перспективи геокосмічних досліджень України в Антарктиці (доповідач — доктор фізико-математичних наук А.В. Залізовський); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.