Про підготовку видання багатотомної "Великої української енциклопедії" (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 8 червня 2022 р.) - Локтєв, В.М.; Киридон, А.М. (Вісник НАН України, 2022)
У співдоповіді порушено важливі питання, пов’язані з підготовкою фундаментального загальнонаціонального видання — Великої української енциклопедії, особливо в умовах широкомасштабної агресії РФ проти України. Розглянуто найбільш вагомі здобутки у створенні портальної та друкованої версій ВУЕ. Обговорено поточні проблеми матеріального та науково-організаційного характеру.