Із зали засідань Президії НАН України (13 липня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 13 липня 2022 року розглядалися такі питання: кібернетичний захист інформаційних технологій (доповідач — член-кореспондент НАН України О.М. Новіков); хімічні дослідження для вітчизняної фармації як складова національної безпеки (доповідач — член-кореспондент НАН України В.А. Чебанов); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.