О сингуларисной формуле тягового усилия двухтактного электромагнитного вибровозбудителя - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
На основi Фур’є-сингуларисного розкладення несинусоїдальних функцiй виводиться формула тягового зусилля у двотактному електромагнiтному вiбровозбуджувачi.