Эффект малых добавок углеродных нанотрубок на теплопроводность нанокомпозитов на основе сетчатого полицианурата - Корсканов, В.В.; Бардаш, Л.В.; Файнлейб, A.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Дослiджено температурну та концентрацiйну залежностi теплопровiдностi композитiв на основi полiцiануратних сiток, якi наповненi вуглецевими нанотрубками (ВНТ). При масовiй концентрацiї ВНТ близько 0,03% виявлено стрибкоподiбне пiдвищення провiдностi тепла, що супроводжується рiзким зростанням температурного коефiцiєнта теплопровiдностi dλ/dT.