Групова класифікація рівнянь аксіонної електродинаміки - Брагінець, О.В. (Доповіді НАН України, 2022)
Виконано групову класифікацію моделей аксіонної електродинаміки з самодією аксіонного поля. Для цього спочатку прокласифіковано такі функції взаємодії, що відповідають нееквівалентним групам симетрії, та знайдено ці симетрії. Також наведено деякі точні розв’язки, які цікаві з фізичної точки зору.