Альтернативні методики проведення фрактального аналізу - Даниленко, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто основні методики проведення фрактального аналізу з метою визначення показника Херста. Проаналізовано відносні переваги та недоліки розглянутих методик. Ключові слова: фрактальний аналіз; фрактальна розмірність; показник Херста.