Established competition of indicators and economic growth - Hakhverdyan, D. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Ідея статті полягає у зростаючих темпах економіки, що перевищують реальне зростання. У даний час джерела економічного зростання в основному описуються з використанням двох го-ловних факторів: зростання ефективності дистрибуції за допомогою використання раціональних засобів; відродження нагромадження капіталу і тенденція до економії після великого спаду. Ключові слова: економіка, економічне зростання, конкуренція, інституціональне середовище.