Зарубежный опыт интеграции угледобывающих и электрогенерирующих компаний - Завгородняя, О.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено передумови, умови і форми інтеграції вугледобувних і електроенергетичних ком¬паній у країнах із різним рівнем економічного розвитку; виявлено деякі загальні тенденції в цьому процесі. Ключові слова: вугледобувні й електроенергетичні компанії, економічний розвиток, інтеграція.