Шевчук А. Судова влада в житті суспільства Правобережної України (кінець XVIII – перша третина ХІХ ст.) - Дегтярьов, С. (Український історичний журнал, 2022)
Рецензія на книгу: Шевчук А. Судова влада в житті суспільства Правобережної України (кінець XVIII – перша третина ХІХ ст.). – Житомир: Євенок, 2022. – 580 с.