Міжнародна наукова конференція "Public History. Історія у публічному просторі" - Латиш, Ю. (Український історичний журнал, 2022)
Організована історичним факультетом Київського національного університету ім. Тараса Шевченка міжнародна наукова конференція «Public History. Історія у публічному просторі» відбулася в онлайн-режимі 20 травня 2022 р.